Kriston intim torna tanfolyam indul Nőknek és Férfiaknak egyaránt

Monori Györgyi, Kriston intim torna tréner vagyok, és szeretném bemutatni neked ezt a módszert,
amiről talán csak sejtésed van hogy miről is szól igazán.

 

kriston intim torna budapest

Mi is az intim torna?

A tréning 3 fő részből áll. A pszichoszomatika ami történet meséléseken keresztül hat a tudatalattira, ezzel lehetőséget adva a gátló érzelmek feloldására, régóta fennálló tünetek javulására, megszüntetésére.

A torna, ami a medencefenéken található izmok helyes mozgástanulásából áll, ez kb. 300 különböző gyakorlat egymásra épülő láncolata. A tréning végén kapsz egy egyénre szabott gyakorlatsort, ami a medencealapi izmok gyorsaság-, erő-, állóképesség növelő tréningje. Ezt a tanfolyam kezdése előtt kitöltött és jeligével ellátott kérdőív alapján kapod meg.

A harmadik része a módszernek a rosszul kialakult szokások megváltoztatása, és új, az altest egészségét szolgáló szokások beillesztése a mindennapokba.

A Kriston intim torna prevenciós és önrehabilitációs módszer.

Mi mindenre van pozitív hatással Nőknek?

Monori Gyorgyi Kriston intim tornaInkontinencia, önbizalom növelés, kismamáknak szülés előtt és után, menstruációs problémák (görcsös, kimaradó, elhúzódó), orgazmushiány, gyenge hüvely, hólyag-, méh-, végbél süllyedés, méheltávolítás után, endometriózis, meddőség, szexuális élet, libidóhiány, széklet-, szél megtartási problémáknál, aranyér, székrekedés esetén, száraz hüvely, vaginizmus, változókor nehézségei esetén.

Mi mindenre van pozitív hatással Férfiaknak?

Prosztata problémák, gyakori vizeletürítési inger, merevedési problémák, korai-, kései magömlés, spermiumszám növelés, végél süllyedés, herevisszérsérv, aranyér, tesztoszteron növelés, hólyaggyulladás, altesti műtétek, libidó, önértékelés, szexuális fejlődés.

A csoportos tréning, minden esetben 12 órás, amit 3×4 órában szoktam megtartani. A tanfolyam alatt nem történik bemutatkozás, és nem kell megosztani ki miért jött el. A foglalkozásokon kényelmes és laza öltözék javasolt, ami nem szorítja el a gáti területet illetve a hasat.

Minden hónapban van lehetőség 1 ember számára, hogy  ingyenesen vegyen részt  az általam tartott tanfolyamon, amennyiben anyagi gondjai vannak és ír nekem egy motiváló levelet, hogy miért szeretné elvégezni a tréninget.

Folyamatosan induló Kriston intim torna Nőknek és Férfiaknak. Helyszín: XVIII.ker Thököly út 9/a
Tanfolyam díja: 30.000 Ft

Februári időpontok Nőknek:  10-e, 17-e, 24-e,  3×4 óra azaz 3 szombat 09:00-13:00-ig

Februári időpontok Férfiaknak: 9-e, 16-a, 23-a 3×4 óra azaz 3 péntek este 17:00-21:00-ig.

kriston intim torna budapesten
A tanfolyamon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Kérdéseddel, fordulj hozzám bizalommal!

Monori Györgyi Kriston intim torna tréner

Tel: 06 30 928 08 46, e-mail: info@intim-kit-torna.hu
Facebook: Monori Györgyi Kriston torna tréner, és blog oldalam: szempontvaltas.blog.hu