Családi napközik

PrintManó Kuckó Családi Napközi – gyermeked nálunk otthon érezheti magát!
Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked ne csak egy legyen a 30 közül, hogy úgy törődjenek vele, mintha otthon lenne, nézz be hozzánk! Nálunk minden adott: szeretetteljes légkör, szakképzett, türelmes gondozók, gyermekek igényéhez igazított napirend, változatos, igényes házi koszt, sokféle program, korosztálynak megfelelő fejlesztő játékok, szülők elfoglaltságához igazodó nyitva tartás és nem utolsó sorban rendkívül kedvező, megfizethető ár.
Beiratkozás folyamatosan egész évben a napközi vezetőnél személyesen vagy telefonon. Fekete Ágnes Telefon: 06-30/454-42-50, Cím: 2360 Gyál, Liliom utca 50. Web: www.manokuckocsana.hu
I
smerd meg jobban a Manó Kuckót itt és nézd meg a gyáli anyukák Facebook oldalán található képeket a napközi életérő ide kattintva.

 

csigabiga gyermekhaz gyal csaladi napkoziCsigabiga Gyermekház
22 év tapasztalattal várjuk a kisgyermekeket Gyálon a Csigabiga Gyermekházban. Harmonikus hangulattal, minőségi tartalommal, a családokkal való együtt gondolkodással segítjük a gyermekek érzelmi biztonságát, szellemi fejlődését. Jelentkezés egész évben folyamatosan.
Bővebb információ: +36 30 964 4832 vagy csigabiga-gyal.hu

 

 

szentjánosbogárMária Családi Napközi-
Szeretettel várjuk 1-6 éves gyermekeiket családi napközinkbe! Kellemes légkör, családias környezet, egyéni és csoportos foglalkozások, játékos tanulás.
Bővebb bemutatkozás rólunk itt olvasható.
Cím: 2360 Gyál, Szent István utca 36. Telefon: 06-30/828-38-74, 06-30/572-8733
E-mail: szjbcsana@gmail.com
Fényképek a napköziről és életéről a facebookon található a Gyáli anyukák oldalán itt

 

Amennyiben szeretné, hogy bölcsődéje, óvodája, családi napközije megjelenjen ezen az oldalon vagy esetleg tud olyat aki hiányzik az oldalról,
kérem írjon a gyal@babamama.info e-mail címre vagy
hívjon a +36-30-346-7961-es telefonszámon!

Bölcsit, családi napközit keretek? Akkor talán a következő cikkeket szívesen olvasgatod: